Magánszemély

Tervezzen előre, és kezdje lízing előkalkulációval a gépjárművásárlást!

Megvenné élete első autóját? Vagy lecserélné a régit? Esetleg régi álma, hogy motorral szelje az utakat? Válassza finanszírozási partneréül a CIB Lízinget, mely a magyar lízingpiac meghatározó szereplőjeként számos finanszírozási konstrukciót kínál ügyfeleinek új és használt járművekre is! Építsen pénzügyi szakértelmünkre, és vegye igénybe kiszámítható, forint alapú lízingfinanszírozásunkat!

Miért érdemes a CIB Forint Fix Pénzügyi Lízinget választania?

  • Gyors hitelbírálat
  • Fix futamidő
  • Fix lízingdíj forintban
  • Fix kamatozás a teljes futamidő alatt

Megtalálta álmai autóját vagy motorját? Zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás esetén használja online kalkulátorunkat, és azonnal megtudhatja, mekkora havi törlesztőrészlet mellett lehet az Öné! Amennyiben autóját vagy motorját nyílt végű pénzügyi lízingben kívánja finanszíroztatni, úgy kérjen visszahívást szakértőinktől!

Kalkuláláshoz válassza ki a jármű fajtáját:

SzemélygépjárműRendszámozott motorkerékpárKishaszongépjármű

 

THM fix kamatozású, zárt végű pénzügyi lízing esetén: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 8,90% - 35,50% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 8,51% - 35,50%

THM változó kamatozású, zárt végű pénzügyi lízing esetén: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 12,89% - 35,50% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 12,89% - 35,50%

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, a THM mutató értéke nem tükrözi a kamatkockázatot. A THM nem tartalmazza a kötelezően megkötendő, teljes körű casco biztosítás díját, tekintettel arra, hogy a biztosítást az ügyfél önállóan köti, így annak díja a finanszírozó számára nem ismert.

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Lízing Zrt. fenntartja a jogot arra, hogy a finanszírozási kérelem elbírálásától függően adjon konkrét ajánlatot az ügyfél részére, vagy elutasítsa a hitelkérelmet. A vonatkozó szerződéses feltételeket, díjakat és költségeket https://net.cib.hu/lizing_csoport/ugyfelszolgalat/nyomtatvanyok/szgk oldalon elérhető általános szerződési feltételek és hirdetmény elnevezésű okiratok tartalmazzák.